Menu

In de Sint MaartensKinderkliniek werken verschillende behandelaars met elkaar samen om jou de beste behandeling en zorg te geven. Bekijk hieronder de filmpjes waarin Hilde de behandelaars aan je voorstelt.

Philip Horsting is één van de orthopeden in de Sint MaartensKinderKliniek. Een orthopeed is een dokter die heel veel weet over botten, gewrichten en dus ook over je wervelkolom. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Philip Horsting.

 

Marinus de Kleuver is als orthopeed vanuit het Radboudumc gedetacheerd in de Sint MaartensKinderKliniek. Hij is hoogleraar en hoofd van de afdeling orthopedie in het Radboudumc. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Martinus de Kleuver.

 

Luuk de Klerk is één van de orthopeden in de Sint MaartensKinderKliniek. Een orthopeed is een dokter die heel veel weet over botten, gewrichten en dus ook over je wervelkolom. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Luuk de Klerk.

 

Tosca Stevens is de verpleegkundig specialist in de Sint MaartensKinderkliniek. Zij neemt een aantal taken over van de dokters. Het kan zijn dat je een afspraak met haar hebt op de polikliniek. En als je vragen hebt dan kan je altijd contact met haar opnemen. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Tosca Stevens.

 

Sabine is één van de pedagogisch medewerkers op de Kinderafdeling. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je een brace krijgt dan zien we elkaar op de kinderafdeling als je één nachtje wordt opgenomen. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je geopereerd wordt dan zien we elkaar bij voorbereidend onderzoek en als je opgenomen bent op de kinderafdeling. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Sabine Lamers.

 

Joanne Evers werkt als instrumentmaker bij de Sint MaartensKinderKliniek. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je een brace krijgt dan krijg je een afspraak bij Joanne om de brace te passen. Zij gaat ervoor zorgen ervoor dat de brace goed past. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Joanne.

 

Desiree is één van de kinderfysiotherapeuten. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je een brace krijgt dan zie je haar of een collega op de polikliniek fysiotherapie. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je geopereerd wordt dan zien we elkaar na de operatie, op de kinderafdeling. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Desiree.

 

Marian Smits is één van de verpleegkundigen op de kinderafdeling. De verpleegkundigen werken op de kinderafdeling en zorgen voor je als je wordt opgenomen. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je een brace krijgt dan wordt je één nachtje opgenomen op de kinderafdeling. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je wordt geopereerd dan wordt je ongeveer 5 tot 6 dagen opgenomen op de kinderafdeling. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Marian Smits.

 

Marian Bugter is één van de anesthesiologen. Als je met de dokter hebt afgesproken dat je wordt geopereerd dan zorgt de anesthesioloog ervoor dat je niks voelt bij de operatie. Je ziet haar of hem ook bij het voorbereidend onderzoek en zij of hij vertelt je dan over de verdoving bij de operatie. Bekijk het filmpje waarin Hilde vragen stelt aan Marian Bugter.