Gepubliceerd op: 22-06-2022

Vandaag is de feestelijke opening van het verbouwde pand van RealHealth op de Holthurnsche Hof. We zijn enorm trots op onze nieuwe en frisse behandelzalen, spreekkamer en kantoren en kijken ernaar uit om patiënten op deze mooie locatie te mogen ontvangen.

Herkenbaar met huiselijke twist

De nieuwe inrichting van het RealHealth-pand is in lijn met de interieurstijl van de Sint Maartenskliniek, met een huiselijke twist. Hierdoor heeft het een warme en herkenbare uitstraling. In de natuurlijke en rustgevende omgeving verwachten we onze patiënten met aanhoudende lage rugpijn een nóg betere ervaring te kunnen bezorgen. 

Nieuwe behandelmogelijkheden

Naast een verbeterde ervaring voor onze patiënten biedt het pand ruimte voor groei en het uitvoeren van nieuwe behandelmogelijkheden. Al onze activiteiten vinden vanaf nu plaats onder één (punt)dak.

   

Over RealHealth

RealHealth is een pijnmanagementprogramma voor mensen met aanhoudende lage rugpijn. Het programma wordt sinds 2006 succesvol aangeboden door de Sint Maartenskliniek. Patiënten komen hier terecht via de orthopeed van de Sint Maartenskliniek of een verwijzing van orthopeden elders in het land.

Met de behandeling wordt door een interdisciplinair team ingezet op zowel fysiek als mentaal beter functioneren met aanhoudende rugpijn. De focus ligt op lichamelijke, psychologische en sociale factoren rondom de klachten. Zo leren patiënten bijvoorbeeld wat hen helpt om de negatieve gevolgen van aanhoudende rugpijn te beïnvloeden. Daarbij ligt de focus niet op pijnvermindering, maar op dat de pijn minder leidend is in het dagelijks leven van de patiënt. Al 16 jaar lang boeken we zeer mooie resultaten met onze aanpak. Meer over RealHealth.