Een vermoeden van een breuk, een gewricht uit de kom of een sportblessure? Met acute letsels (kneuzingen, verstuikingen, snijwonden en botbreuken, uitgezonderd breuken aan de schedel) kunnen volwassenen en jongeren vanaf 17 jaar, bij voorkeur via de huisarts, terecht bij de Acute zorgpoli van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

U kunt de Acute Zorgpoli bereiken via telefoonnummer (024) - 365 93 91. De Acute zorgpoli is dagelijks geopend van 8:00 tot 21:00 uur, op zaterdag en zondag ook 's nachts.

Zo nodig verrichten wij aanvullend onderzoek zoals een röntgenfoto, echo, MRI of CT-scan. Een röntgenfoto en CT scan kan aansluitend aan uw bezoek op de Acute Zorgpoli plaatsvinden. U krijgt daarvan dan ook de uitslag zodat er een behandelplan kan worden opgesteld

Let op: is het letsel ouder dan 11 dagen, dan moet u eerst naar uw huisarts.

Reeds onder behandeling en spoed?

Indien u reeds onder behandeling bent bij de afdeling Orthopedie van de Sint Maartenskliniek en er sprake is van spoed, kunt u ook buiten de bovenstaande openingstijden terecht. In dat geval dient u eerst contact op te nemen met de Centrale Receptie, telefoon (024) - 365 99 11.