Overige faciliteiten en services

De Maartenskliniek heeft voor patiënten en bezoekers de nodige voorzieningen en services in huis. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Krijgt u een bloemetje van uw bezoek? Of wilt u als bezoeker meegebrachte bloemen direct in een vaas zetten? In de Sint Maartenskliniek in Nijmegen kunt u bloemen in de EcoVaas zetten.

Deze papieren vaas is geproduceerd uit een mix van gerecycled papier en houtpulp, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Het papier is chloorvrij en na gebruik geschikt voor de papierbak. De vaas kan twee tot drie weken blijven staan en daarna met bloemen en al worden weggegooid. Dat is hygiënischer en beter voor het milieu dan glas. De EcoVaas hoeft namelijk niet meer te worden schoongemaakt, waardoor water en desinfecteermiddelen wordt bespaard.

Op centrale plaatsen in het ziekenhuis bevinden zich automaten die de EcoVaas leveren. De vazen worden ook verkocht bij de Maartenscorner. U kunt kiezen uit verschillende formaten en kleuren. De

Op de Post- Anesthesia Care Unit (PACU) mag uw bezoek overigens geen bloemen voor u meenemen.

 

De Sint Maartenskliniek is in Nijmegen in een modern gebouw dat prachtig aansluit bij het omringende natuurgebied. In ons gebouw kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen genieten van de unieke omgeving.

In de omgeving kunt u heerlijk wandelen. De tuinen van de kliniek lopen over in de omringende natuur. Ook is het de moeite waard eens naar de manege en kinderboerderij de Maartenshoeve te lopen door de bordjes te volgen. Hier kunnen kinderen die in de kliniek verblijven op een andere manier revalideren. Daarnaast kunnen zij hier heerlijk voor de dieren zorgen.

.

Zeker wanneer u in het ziekenhuis ligt, is het prettig om schone kleren te hebben. Tegen betaling kunt u op de Sint Maartenskliniek in Nijmegen uw kleding laten wassen of stomen.

We halen uw kleding bij u op en brengen die ook weer terug. Voor meer informatie kunt u de medewerkers op uw afdeling vragen.