Bij de Sint Maartenskliniek vinden wij het belangrijk dat u voor de deur kunt parkeren.

Parkeren op locatie Nijmegen

Er is een parkeergarage op onze locatie in Nijmegen (Ubbergen). Deze garage is altijd open (24 uur per dag, zeven dagen per week). De inrijhoogte is 2,05 meter. 

Beschikt u over een erkende gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u gebruikmaken  van de gehandicaptenparkeerplaatsen op parkeerlaag -1.

Tarieven
Het tarief voor parkeren in Nijmegen is €1,80 per uur. Verlaat u binnen 20 minuten na aankomst het parkeerterrein? Dan kunt u vrij uitrijden. U kunt ook kiezen voor een dagkaart, weekkaart of een maandkaart. Hiermee kunt u onbeperkt in- en uitrijden. Een dagkaart kost €5,00, een weekkaart €15,00 en een maandkaart €40,-. Dag-, week-  en maandkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten.

Tarieven laadpalen
De tarieven kunnen per laadpasaanbieder verschillen. Voor de actuele tarieven kunt u het beste de app raadplegen welke bij uw laadpas hoort.

Betalen
Op de parkeerlagen -1 en -2 staan betaalautomaten waar u contant kunt betalen als kunt pinnen. U heeft na betaling 20 minuten de tijd om de parkeergarage te verlaten.

Fietsen
De kliniek beschikt over een ruime (gratis) fietsenstalling voor bezoekers. Fietsen die op andere plaatsen staan worden verwijderd.

Motoren, brommers en scooters
Motoren, brommers en scooters kunnen gratis parkeren in de parkeergarage op de daarvoor bestemde plekken.

Parkeren op locatie Boxmeer

Bij onze locatie in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast. Vanaf de parkeergarage is het 60 meter lopen tot de hoofdingang.

Halen en brengen
Voor het afzetten en ophalen van bezoekers is er een 'halen en brengen'-zone. Bezoekers die hier gebruik van willen maken, komen via een aparte toegang op het plein voor het ziekenhuis terecht.

Gehandicaptenparkeerplaatsen
Beschikt u over een erkende gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u gebruikmaken  van de gehandicaptenparkeerplaatsen op de begane grond van de parkeergarage. Ook bij de ‘halen en brengen’- zone zijn er gehandicaptenparkeerplaatsen.

Tarieven
Het tarief voor het parkeren in Boxmeer is €1,50 per uur. Het maximale dagtarief is € 4,50. Verlaat u binnen 20 minuten na aankomst het parkeerterrein? Dan kunt u vrij uitrijden. U kunt ook kiezen voor een dagkaart of een weekkaart. Hiermee kunt u gedurende de geldigheid van de kaart onbeperkt in- en uitrijden. Een dagkaart kost € 5,00 en een weekkaart kost € 17,50. Dag- en weekkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Grand Café van Maasziekenhuis Pantein, direct na de ingang links.

Tarieven laadpalen
De tarieven kunnen per laadpasaanbieder verschillen. Voor de actuele tarieven kunt u het beste de app raadplegen welke bij uw laadpas hoort.

Betalen
In de centrale hal van het Maasziekenhuis staan twee betaalautomaten waar u zowel contant kunt betalen als kunt pinnen. Bij de betaalautomaat bij de parkeergarage kunt u alleen pinnen.

Parkeren op locatie Woerden

Bij onze locatie in Woerden kunt u parkeren op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het Sint Antonius Ziekenhuis.

Beschikt u over een erkende gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u gebruikmaken van de gehandicaptenparkeerplaatsen op het voorterrein (Polanerbaan) en het achterterrein (Blekerijlaan).

Tarieven
Het tarief voor parkeren in Woerden is €2,60 per uur. Het maximale dagtarief is €10,-. Verlaat u binnen 15 minuten na aankomst het parkeerterrein? Dan kunt u vrij uitrijden

Tarieven laadpalen
De tarieven kunnen per laadpasaanbieder verschillen. Voor de actuele tarieven kunt u het beste de app raadplegen welke bij uw laadpas hoort.

Betalen
Op het parkeerterrein staan betaalautomaten waar u zowel contant kunt betalen als kunt pinnen. U heeft na betaling 15 minuten de tijd om de parkeergarage te verlaten.

Fietsen
U kunt uw fiets of uw brommer in de fietsenstalling plaatsen die zich vlakbij de hoofdentree van het ziekenhuis bevindt.

Overige locaties 

Bekijk de parkeeropties van onze overige locaties op onze pagina contact en locaties en scrol naar de locatie waar u moet zijn. 

Daar vind u de locaties van: 

  • Nijmegen CWZ
  • Nijmegen Real Health
  • Geldrop
  • Alphen aan de Rijn
  • Ede
  • Veenendaal
  • Barneveld