Bij de Sint Maartenskliniek vinden wij het belangrijk dat u voor de deur kunt parkeren. We willen er namelijk voor zorgen dat patiënten en bezoekers ons gemakkelijk kunnen bereiken.

Daarom beschikt de kliniek over een ondergrondse parkeergarage van vijf lagen, die plaats biedt voor 700 auto’s. Deze garage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en de in- en uitrit van het buitenterrein wordt bewaakt met camera’s. De inrijhoogte is 2.05 meter. Om parkeeroverlast voor buurtbewoners te voorkomen, verzoeken wij u om de auto niet in de directe omgeving van het ziekenhuis te parkeren. Op parkeren in de garage zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Parkeren in onze garage is de eerste 20 minuten gratis. Daarna werken we met een starttarief van € 0,60. Na het starttarief wordt gerekend met een tarief van € 0,03 per minuut. Het maximum dagtarief is €5,00. U kunt ook gebruik maken van onze weekkaart. Deze kost € 15,00. Een maandkaart kost € 40,00.

Bij de ingang van de parkeergarage neemt u bij de slagboom een parkeerkaartje. Dit parkeerkaartje neemt u mee naar binnen, omdat u dat later nodig heeft om te betalen. Verlaat u de parkeergarage binnen 20 minuten na aankomst dan hoeft u niets te betalen en kunt u meteen uitrijden. 

Als u langer dan 20 minuten in de kliniek verblijft, heeft u uw parkeerkaartje nodig om te betalen. Dit kan bij één van de betaalautomaten op -1 of -2 met pin of contant. U heeft na betaling 20 minuten de tijd om de parkeergarage te verlaten. Bij het uitrijden hoeft u uw kaartje niet meer aan te bieden, de slagboom gaat automatisch open. Uw kenteken wordt namelijk herkend.

Mocht u onverhoopt vergeten zijn om te betalen bij de betaalautomaat, dan kunt bij de uitrijdterminal/slagboom alsnog betalen (met contactloos pinnen). Dit betekent dat u niet terug hoeft naar de betaalautomaat.

Patiënten of bezoekers met een erkende minder validen vergunning, verstrekt door de gemeente, kunnen gebruikmaken van de gereserveerde minder validen parkeerplekken op -1 in de parkeergarage en op het buitenterrein.
De Sint Maartenskliniek beschikt over een ruime (gratis) overdekte fietsenstalling voor bezoekers. U wordt vriendelijk verzocht gebruik te maken van de fietsenstalling. Fietsen die op andere plaatsen staan worden door de beveiliging verwijderd.
Motoren, brommers en scooters kunnen gratis parkeren in de parkeergarage op de daarvoor bestemde plekken.

Woerden

Parkeren op onze locatie in Woerden kan op het voorterrein van het St. Antonius Ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft een systeem van betaald parkeren. Meer informatie over de parkeermogelijkheden vindt u op de website van het St. Antonius Ziekenhuis.

Op het parkeerterrein op het voorterrein (Polanerbaan) en het achterterrein (Blekerijlaan, tegenover het Stadhuis) zijn enkele parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren als u beschikt over een speciale mindervalidenkaart.

Boxmeer

Voor een bezoek aan onze locatie in Boxmeer, in het Maasziekenhuis Pantein, kunt u parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast. Vanaf de parkeergarage is het 60 meter lopen tot de hoofdingang. Voor het afzetten en ophalen van bezoekers is er een 'halen en brengen' zone. Bezoekers die hier gebruik van willen maken komen via een aparte toegang op het plein voor het ziekenhuis terecht en kunnen dan bezoekers bij de ingang afzetten.

Het tarief voor het parkeren is € 0,50 per 20 minuten, met een maximum van € 4,50 per dag. Verlaat u binnen 20 minuten het parkeerterrein? Dan kunt u vrij uitrijden. In de centrale hal van het Maasziekenhuis staan twee betaalautomaten waar u zowel contant kunt betalen als kunt pinnen. Bij de betaalautomaat buiten bij de parkeergarage kunt u alleen pinnen. U kunt ook kiezen voor een dagkaart of een weekkaart. Hiermee kunt u gedurende de geldigheid van de kaart onbeperkt in- en uitrijden. Een dagkaart kost € 5,00 en een weekkaart kost € 17,50. Dag- en weekkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Grand Café van Maasziekenhuis Pantein (direct na de ingang links).

Patiënten of bezoekers met een erkende mindervalide vergunning, verstrekt door de gemeente, kunnen gebruik maken van één van de gereserveerde mindervalide-parkeerplaatsen in de parkeergarage op de begane grond. Ook bij 'halen en brengen' vlakbij de hoofdingang zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden.