Menu

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over het coronavirus en de impact die dit heeft op de zorg die de Sint Maartenskliniek biedt. De vragen zijn verdeeld over verschillende categorieën.

Mijn afspraak of bezoek

Ja, dat kan als u het belangrijk vindt om naar de kliniek te komen. Uiteraard gelden hierbij wel de maatregelen en regels zoals we die hebben opgesteld. 

Ja dat kan. Als u bij ons bekend bent als reumapatiënt, kunnen wij u de medicatie ook toesturen. Dit kunt u aangeven bij de Maartensapotheek.

Als u een afspraak heeft op onze polikliniek gaat dit allemaal gewoon door. Als u een telefonische afspraak heeft, bespreekt uw behandelaar met u wat op dat moment noodzakelijk is.

Als u geen telefoontje van ons krijgt gaat uw afspraak door. U kunt dan naar onze kliniek komen. Let hierbij wel op de maatregelen en regels die rondom het coronavirus in de Sint Maartenskliniek gelden.

We rekenen het bedrag dat daarvoor is afgesproken met de zorgverzekeraar. Dit hangt onder meer samen met uw persoonlijke verzekering. Neem contact op met uw verzekeraar als u hierover vragen heeft.

Mijn behandeling

Kijk op de website van ReumaNederland voor actuele adviezen en tips hierover. 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het coronavirus, kijkt u dan op de website van het RIVM. Het RIVM heeft voor algemene vragen over het coronavirus een landelijk informatienummer opengesteld: 0800 13 51.