Over uw zorg

Actuele informatie over corona

Het coronavirus heeft minder heftige gevolgen dan in de pandemie. Strikte maatregelen zijn daarom niet meer nodig. We vragen u om nog wel met een aantal zaken rekening te houden. Zie hieronder.

Verkoudheidsklachten?

Heeft u een afspraak op één van de poli’s en verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u tijdens uw behandeling een mondneusmasker te dragen. U kunt deze maskers gratis pakken bij de ingang van het ziekenhuis.

Dragen van mondneusmasker hoeft niet

Het dragen van een mondneusmasker is voor bezoekers en patiënten niet verplicht. Als u het toch fijn vindt om een mondneusmasker te dragen, dan kunt u deze gratis pakken bij ons in de kliniek. Er hangen verschillende automaten in de hal.

We schudden geen handen 

Om het risico op verspreiding van virussen en bacteriën te voorkomen, schudden we over het algemeen geen handen. We vinden het fijn als u voordat u de afdeling opgaat uw handen desinfecteert bij een van de pompjes die hangen in onze kliniek.

 

Andere locaties Sint Maartenskliniek

Hierboven vindt u onze coronamaatregelen voor onze locatie in Nijmegen. Op onze andere locaties volgen wij de maatregelen zoals het gastziekenhuis deze heeft opgesteld. Heeft u een afspraak op één van onze andere locaties? Dan kunt u hieronder per locatie meer informatie vinden.