Gepubliceerd op: 03-11-2021

In de persconferentie van dinsdag 2 november heeft de overheid verscherpingen aangekondigd per 6 november. Ook in de Sint Maartenskliniek zijn vanaf dat moment de maatregelen weer strenger. Zo worden mondneusmaskers weer verplicht.

Mondneusmasker

Voor patiënten, bezoekers en medewerkers is een mondneusmasker verplicht in alle publiek toegankelijke ruimtes. Onze zorgverleners dragen een medisch mondneusmaskers bij patiëntencontact binnen 1,5 meter. Heeft u geen eigen mondneusmasker, dan kunt u er gratis één uit de automaat halen die u vindt bij de hoofdingang of de ingang van de polikliniek Orthopedie, poliplein B.

Dringend advies: 1,5 meter afstand

In onze kliniek geldt het dringende advies om de 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Deze basisregel helpt om besmetting van het coronavirus of andere (griep)virussen te voorkomen. Daarnaast verzoeken wij u om thuis te blijven bij (verkoudheids)klachten.

Bezoek of begeleiding

Op de polikliniek mogen patiënten maximaal één begeleider meenemen. Dit om drukte in de wachtkamers te beperken. Klinische patiënten van de afdeling Orthopedie mogen maximaal twee bezoekers tegelijkertijd op bezoek. Voor klinische revalidatiepatiënten geldt een bezoekersregeling van maximaal vier personen tegelijk.

Wilt u meer informatie over de coronamaatregelen binnen de Sint Maartenskliniek? Klik dan hier of bekijk onze veelgestelde vragen.