Gepubliceerd op: 23-09-2021

De overheid heeft versoepelingen aangekondigd per 25 september. In de Sint Maartenskliniek is vanaf dat moment weer meer mogelijk. Wel houden we vast aan enkele basisregels.

Dringend advies: 1,5 meter afstand

In onze kliniek geldt het dringende advies om de 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Deze basisregel helpt om besmetting van het coronavirus of andere (griep)virussen te voorkomen. Onze zorgverleners dragen een mondneusmaskers bij patiëntencontact binnen 1,5 meter. Voor patiënten is een mondneusmasker niet verplicht, tenzij u dat prettig vindt. Wel vragen we u een mondneusmasker te dragen als u verkoudheidsklachten heeft en toch de kliniek moet bezoeken.

Meer bezoek mogelijk

Op de polikliniek mogen patiënten maximaal één begeleider meenemen. Dit om drukte in de wachtkamers te beperken. Klinische patiënten van de afdeling Orthopedie mogen maximaal twee bezoekers tegelijkertijd op bezoek. Voor klinische revalidatiepatiënten geldt een bezoekersregeling van maximaal vier personen tegelijk.

Wilt u meer informatie over de coronamaatregelen binnen de Sint Maartenskliniek? Klik dan hier of bekijk onze veelgestelde vragen.