Uw medische gegevens

Voordat we een behandeling kunnen adviseren of starten op de afdeling Orthopedie, willen we graag zoveel mogelijk informatie verzamelen. Als u voor dezelfde klachten bij een ander ziekenhuis of een andere zorginstelling in behandeling bent geweest, vragen we u gegevens aan ons te sturen. Indien u niet eerder voor dezelfde klachten ergens onder behandeling bent geweest, hoeft u niets te doen. Aan de hand van de gegevens kunnen onze specialisten uw bezoek aan de polikliniek goed voorbereiden. U kunt de gegevens opvragen bij de betreffende zorginstelling en aan ons toesturen voorafgaand aan het polibezoek bij de Sint Maartenskliniek. Hieronder kunt u nagaan om welke gegevens het gaat.

U kunt deze medische gegevens sturen naar: orthopediemedewerkers@maartenskliniek.nl of per post naar:

Sint Maartenskliniek, t.a.v. Centraal planbureau
Antwoordnummer 98240
6500VA Nijmegen

Het kan zijn dat we u ook op andere momenten gedurende uw behandeltraject om medische gegevens of een medische machtiging vragen. We zullen dat uiteraard met u bespreken.

Ook voor vragen over het versturen van de gegevens en de ontvangst van de gegevens, kunt u het best contact opnemen via e-mail orthopediemedewerkers@maartenskliniek.nl.