Locatie Nijmegen is bereikbaar tijdens Vierdaagse

Gepubliceerd op: 09-07-2024

Van dinsdag 16 juli t/m vrijdag 19 juli vindt de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Hierdoor is het extra druk in Nijmegen en zijn bepaalde wegen afgesloten. Ons ziekenhuis in Nijmegen is wel bereikbaar, maar houd rekening met extra reistijd en volg de instructies op de borden. Op vrijdag 19 juli draaien we een zondagsdienst. Dit betekent dat alle afdelingen in Nijmegen zijn gesloten, met uitzondering van de verpleegafdelingen. We zijn wel telefonisch bereikbaar en onze andere locaties zijn gewoon open.

Wat betekent dit voor u?

U kunt de Sint Maartenskliniek in Nijmegen van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli wel bereiken, maar op donderdag 18 juli kan dit alleen via de Berg en Dalseweg vanuit de richting van het centrum. Niet vanuit de richting Berg en Dal én niet via de Sophiaweg. Actuele informatie over bereikbaarheid vindt u op de website van de Vierdaagse.

Vrijdag 19 juli

Op vrijdag 19 juli zijn alle poliklinieken, de apotheek en de afdeling Radiologie gesloten. Alleen de verpleegafdelingen zijn die dag open. Bezoek is daar op de volgende tijden welkom:

  • Orthopedie: 11.00 - 19.30 uur
  • Revalidatie: 11.00 - 21.00 uur

Verder zijn we wel telefonisch bereikbaar. Ook zijn ons restaurant (van 11.00 – 18.00 uur) én de parkeergarage geopend.

Kaart van donderdag 18 juli, met daarop de Sint Maartenskliniek aangegeven (bij het vinkje)