Gepubliceerd op: 16-04-2021

Op zondag 9 mei lopen we weer mee in de Wings for Life World Run om geld op te halen voor dwarslaesieonderzoek. Tijdens dit hardloopevenement word je gevolgd en ingehaald door de (virtuele) ‘catcher car’. Je weet vooraf dus niet precies hoe ver je zult lopen. Loopt u mee voor hen die dat niet kunnen?

Vanuit de Sint Maartenskliniek lopen we sinds de eerste editie in 2014 mee met Wings for Life. Helaas kunnen we vanwege corona dit jaar geen evenement met een parcours rond de kliniek organiseren. Maar we kunnen wel allemaal meedoen met de app-run. Via je koptelefoon krijg je informatie van de ‘catcher car’ en hoe ver deze achter je rijdt. Een hele bijzondere beleving!

De verwachting is dat ook dit jaar weer tienduizenden mensen wereldwijd gaan hardlopen voor hen die dat niet kunnen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek. Zo hopen we weer een stap dichterbij de genezing van dwarslaesie te komen.

Wilt u meelopen met de medewerkers van de Sint Maartenskliniek? Dan kunt u zich inschrijven via de website van Wings for Life

Als u zich aansluit bij ons team ‘Sint Maartenskliniek on the Move for Wings4Life’ kunnen we onze inzet verdubbelen, dankzij onze sponsor Coloplast.