Bij de Maartensapotheek bestelt u eenvoudig uw medicijnen. Dit kan via mijnmaartenskliniek of Zorgdoc. Wij bezorgen de geneesmiddelen binnen drie werkdagen bij u thuis.

Medicijnen bestellen

U bestelt gemakkelijk uw (herhaal)medicatie. Als uw geneesmiddelen bijna op zijn en weer besteld moeten worden, sturen wij u tijdig een herinnering per e-mail. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven wat u wilt bestellen en waar en wanneer u uw medicijnen wilt ontvangen. Ook kunt u aangeven dat u een naaldencontainer wilt ontvangen of een volle wilt inleveren.

Bestellen kunt u doen op drie manieren:

  1. U plaatst uw bestelling via Zorgdoc. Dit kan via mijnmaartenskliniek (tegel 'Mijn dossier' > 'Mijn medische gegevens' > 'Medicatie Reumatologie') of via Zorgdoc.
  2. U kunt langskomen bij de Maartensapotheek (dit kan zonder recept).
  3. U geeft uw bestelling door via telefoonnummer (024) 365 96 77.

Voor geneesmiddelen die door een andere arts buiten de Sint Maartenskliniek zijn besteld, hebben wij altijd een (jaar)recept nodig.

Medicijnen laten bezorgen

U kunt uw geneesmiddelen thuis, op uw werk of op uw vakantieadres laten bezorgen. Dit geldt ook voor uw gekoelde geneesmiddelen. Bij het bestellen van uw medicatie (zie hierboven) kunt u aangeven waar en wanneer u uw medicijnen wilt laten bezorgen. De kosten voor de verzending zijn voor onze rekening.

AMP Groep bezorgt op het afgesproken tijdstip uw medicatie. Met track & trace kunt u uw bestelling volgen. Bent u onverhoopt niet thuis tijdens het afgesproken tijdsblok, dan neemt AMP Groep contact met u op om een nieuwe bezorgafspraak te maken. Het is niet mogelijk om de medicatie bij de buren te bezorgen als u niet aanwezig bent.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw medicatie in de Maartensapotheek op te halen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld al in de Sint Maartenskliniek bent voor een controleafspraak bij de reumatoloog. Denkt u eraan om uw koeltas mee te nemen als u gekoelde geneesmiddelen komt ophalen.