Menu

Update 10-02-2021: Vanaf februari kunnen wij weer de operatieve zorg opschalen in Nijmegen. In Boxmeer geven wij binnen de mogelijkheden van het Maasziekenhuis Pantein onze operatieve zorg.

Hieronder leest u hoe wij onze zorg veilig hebben geregeld en wat het voor u en de patiënten betekent.

Poli-afspraken zoveel mogelijk telefonisch
Vooralsnog gaan alle onze poli-afspraken door. We zetten meer bel-/videoconsulten in, tenzij het medisch nodig is om de patiënt te zien. Daarnaast zorgen wij dat we patiënten op een veilige en verantwoorde manier in ons ziekenhuis en op onze nevenlocaties ontvangen.

Klinische behandelingen en operaties
Ook gaan op dit moment alle klinische behandelingen bij de afdelingen Orthopedie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde en Pijnbestrijding door. In Nijmegen hebben wij onze operatieve zorg weer opgeschaald.

Meer Ok's in Boxmeer
In Boxmeer stelt het Maasziekenhuis Pantein binnen de mogelijkheden steeds meer operatiekamers vrij voor onze operatieve zorg.

Radiologie
De inlooptijden bij radiologie zijn weer verruimd. Patiënten zijn welkom tussen 08.30 - 11.30 uur of tussen 13.00 - 16.30 uur.

Toegangstijden
De toegangstijden zijn weer geactualiseerd in ZorgDomein en op onze website.

Proactieve patiëntinformatie
Patiënten wiens afspraak in de afgelopen maanden is uitgesteld, krijgen bericht van ons wanneer zij weer terecht kunnen. Ook de patiënten die op een operatie wachten, worden geïnformeerd over de termijn waarop wij dit kunnen doen. Tot slot, u kunt informatie over de ontwikkelingen en maatregelen volgen via onze website: www.maartenskliniek.nl/coronavirus.

Bij vragen of voor collegiaal overleg kunt u ons - ook voor spoed - altijd bereiken.