Update 26-11-2021: Minister De Jonge van VWS heeft vandaag besloten tot het verder afschalen van planbare zorg in de ziekenhuizen. Op dit moment bepalen wij wat dit betekent voor de zorg die de Sint Maartenskliniek levert. Volgende week volgt hierover nader bericht.

Hieronder leest u hoe wij onze zorg veilig hebben geregeld en wat het voor u en de patiënten betekent.

Poli-afspraken zoveel mogelijk telefonisch
We zetten waar dat kan bel-/videoconsulten in, tenzij het medisch nodig is om de patiënt te zien. Daarnaast zorgen wij dat we patiënten op een veilige en verantwoorde manier in ons ziekenhuis en op onze nevenlocaties ontvangen.

Klinische behandelingen en operaties
Ook gaan op dit moment alle klinische behandelingen bij de afdelingen Orthopedie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde en Pijnbestrijding door. Operaties gaan zo veel als mogelijk door. Het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer volgt hierin de besluiten van het ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg).

Radiologie
De inlooptijden bij radiologie zijn weer verruimd. Patiënten zijn welkom tussen 08.30 - 11.30 uur of tussen 13.00 - 16.30 uur.

Toegangstijden
De toegangstijden zijn weer geactualiseerd in ZorgDomein en op onze website.

Proactieve patiëntinformatie
Patiënten wiens operatie wordt uitgesteld, krijgen bericht van ons. Tot slot, u kunt informatie over de ontwikkelingen en maatregelen volgen via onze website: www.maartenskliniek.nl/coronavirus.

Bij vragen of voor collegiaal overleg kunt u ons - ook voor spoed - altijd bereiken.