Menu

Update 22-12-2020: de druk door coronazorg neemt weer toe. Vanaf januari sluiten wij enkele van onze operatiekamers in Nijmegen om medisch personeel vrij te kunnen maken voor de ondersteuning van de coronazorg in andere ziekenhuizen in de regio. We voeren tijdelijk minder operaties uit in Nijmegen. In Boxmeer gaan de geplande operaties niet door.

Hieronder leest u hoe wij onze zorg veilig hebben geregeld en wat het voor u en de patiënten betekent.

Poli-afspraken zoveel mogelijk telefonisch
Vooralsnog gaan alle onze poli-afspraken door. We zetten meer bel-/videoconsulten in, tenzij het medisch nodig is om de patiënt te zien. Daarnaast zorgen wij dat we patiënten op een veilige en verantwoorde manier in ons ziekenhuis en op onze nevenlocaties ontvangen.

Klinische behandelingen en operaties
Ook gaan op dit moment alle klinische behandelingen bij de afdelingen Orthopedie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde en Pijnbestrijding door. In Nijmegen geven wij binnen de mogelijkheden zoveel als mogelijk en in overleg met de patiënten onze operatieve zorg. Deze is echter tijdelijk afgeschaald.

Ok's in Boxmeer
Vanwege de toename van Coronapatiënten in het Maasziekenhuis Pantein worden er in Boxmeer geen geplande operaties meer uitgevoerd.

Radiologie
Om te voorkomen dat er teveel patiënten in de wachtkamer aanwezig zijn hebben wij de inlooptijden beperkt. Patiënten zijn welkom tussen 08.00 - 09.00 uur of tussen 15.00 - 16.30 uur.

Toegangstijden
De toegangstijden zijn weer geactualiseerd in ZorgDomein en op onze website.

Proactieve patiëntinformatie
Patiënten wiens afspraak in de afgelopen maanden is uitgesteld, krijgen bericht van ons wanneer zij weer terecht kunnen. Ook de patiënten die op een operatie wachten, worden geïnformeerd over de termijn waarop wij dit kunnen doen. Tot slot, u kunt informatie over de ontwikkelingen en maatregelen volgen via onze website: www.maartenskliniek.nl/coronavirus.

Bij vragen of voor collegiaal overleg kunt u ons - ook voor spoed - altijd bereiken.