De pijn onder uw hiel wordt fasciitis plantaris of hielspoor genoemd. We kunnen deze aandoening niet opereren. De pijn is wel te verhelpen met een combinatie van behandelingen. Het gaat hierbij vooral om rekoefeningen in combinatie met een nachtspalk. Het duurt gemiddeld een jaar voordat hiermee de klachten verdwenen zijn.

De behandeling

De arts neemt met u door welke behandelingen u eventueel al eerder heeft gehad voor uw hielspoor en welke behandelingen nog mogelijk zijn. Hierbij wordt gewerkt met een zo volledig mogelijke lijst van potentieel succesvolle behandelmogelijkheden. We zetten deze mogelijkheden voor u op een rijtje.

De Sint Maartenskliniek probeert haar zorg zo dicht mogelijk bij uw woonplaats te organiseren. Sommige behandelingen, zoals operaties, worden echter slechts op een paar locaties uitgevoerd. Het kan daarom zijn dat niet het gehele traject van uw behandeling op dezelfde locatie van de Sint Maartenskliniek plaatsvindt. De voorbereiding en nazorg kunnen bijvoorbeeld ergens anders zijn dan de operatie. In het bericht dat u van ons ontvangt, melden we altijd de locatie waar u verwacht wordt.

Onze behandeling