Artikeloverzicht voor zorgprofessionals

Opening polikliniek reuma Alphen aan den Rijn

Vanaf 10 februari 2022 start de Sint Maartenskliniek in Alphen aan den Rijn een polikliniek voor mensen met reuma. Hiermee brengen we onze zorg dichterbij de patiënten in deze regio. Huisartsen kunnen patiënten met reumatische klachten uit de regio Alphen direct naar onze reumatologen doorverwijzen. De polikliniek is gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine. 

Reumatoloog Corine van Vliet: ‘De samenwerkende zorgverleners van ‘Alphen op één Lijn’ werken al langer aan het dichterbij brengen van multidisciplinaire zorg naar de mensen die het nodig hebben. Ook de Sint Maartenskliniek heeft het streven zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. Met de komst van deze polikliniek dragen we bij aan de volgende stap in deze richting.’   

De polikliniek is gevestigd in Gezondheidscentrum Lupine en is 1 dag per week geopend. Alle patiënten uit de regio Alphen aan den Rijn kunnen er vanaf 10 februari terecht.  

De Sint Maartenskliniek is gespecialiseerd op het gebied van reumatologische zorg. We bieden reumazorg vanuit onze locaties in Nijmegen, Boxmeer, Woerden, Geldrop en – vanaf 10 februari – Alphen aan den Rijn. Lees meer over onze reumatologische zorg.